Bric Makelaardij

Bric Makelaardij is een makelaar gevestigd in Den Hoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bric Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bric Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bric Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bric Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bric Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Bric Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bric Makelaardij verkoopt

Bric Makelaardij is het meeste actief in Den Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bric Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bric Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Hoorn 3 € 438.000
De Lier 2 € 305.000
Delft 2 € 305.000
Vlaardingen 2 € 809.000

Type woningen die Bric Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bric Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bric Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
eindwoning
14%
hoekwoning
14%
maisonnette
14%
portiekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bric Makelaardij

Wat kost Bric Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bric Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bric Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Bric Makelaardij actief?

+

Bric Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Hoorn, De Lier, Delft en Vlaardingen.

In welk prijssegment is Bric Makelaardij actief?

+

Bric Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bric Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 461.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Hoorn en vergelijkbaar is aan Bric Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!