Van Gulden Makelaardij

Van Gulden Makelaardij is een makelaar gevestigd in Delft. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Gulden Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Gulden Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Gulden Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Gulden Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 44.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Van Gulden Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Gulden Makelaardij verkoopt

Van Gulden Makelaardij is het meeste actief in Delft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Gulden Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Gulden Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delft 6 € 397.000
Den Haag 3 € 317.000
Rijswijk 2 € 330.000
Schipluiden 1 € 415.000
Schiedam 1 € 300.000

Type woningen die Van Gulden Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Gulden Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Gulden Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
25%
tussenwoning
25%
bovenwoning
19%
benedenwoning
13%
galerijflat
13%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Gulden Makelaardij

Wat kost Van Gulden Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Gulden Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Gulden Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van Gulden Makelaardij actief?

+

Van Gulden Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delft, Den Haag, Rijswijk, Schipluiden en Schiedam.

In welk prijssegment is Van Gulden Makelaardij actief?

+

Van Gulden Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Gulden Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delft en vergelijkbaar is aan Van Gulden Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!