FASTGOED makelaars

FASTGOED makelaars is een makelaar gevestigd in Leidschendam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt FASTGOED makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. FASTGOED makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leidschendam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FASTGOED makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties FASTGOED makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -26.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over FASTGOED makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar FASTGOED makelaars verkoopt

FASTGOED makelaars is het meeste actief in Leidschendam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FASTGOED makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FASTGOED makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leidschendam 24 € 417.000
Den Haag 5 € 465.000
Voorburg 4 € 388.000
Utrecht 1 € 550.000
Amersfoort 1 € 325.000

Type woningen die FASTGOED makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FASTGOED makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FASTGOED makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
21%
galerijflat
18%
tussenwoning
15%
hoekwoning
14%
benedenwoning
11%
bovenwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
3%
eindwoning
3%
geschakelde woning
3%
vrijstaande woning
3%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FASTGOED makelaars

Wat kost FASTGOED makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FASTGOED makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FASTGOED makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is FASTGOED makelaars actief?

+

FASTGOED makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leidschendam, Den Haag, Voorburg, Utrecht en Amersfoort.

In welk prijssegment is FASTGOED makelaars actief?

+

FASTGOED makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FASTGOED makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leidschendam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leidschendam en vergelijkbaar is aan FASTGOED makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!