Van Lieshout Kruize NVM makelaars

Van Lieshout Kruize NVM makelaars is een makelaar gevestigd in Leidschendam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Lieshout Kruize NVM makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Lieshout Kruize NVM makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leidschendam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Lieshout Kruize NVM makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Lieshout Kruize NVM makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Van Lieshout Kruize NVM makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Lieshout Kruize NVM makelaars verkoopt

Van Lieshout Kruize NVM makelaars is het meeste actief in Leidschendam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Lieshout Kruize NVM makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Lieshout Kruize NVM makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leidschendam 28 € 535.000
Den Haag 14 € 547.000
Voorburg 4 € 333.000
Wassenaar 1 € 50.000
Almere 1 € 435.000

Type woningen die Van Lieshout Kruize NVM makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Lieshout Kruize NVM makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Lieshout Kruize NVM makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
hoekwoning
25%
portiekflat
25%
geschakelde woning
7%
galerijflat
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Lieshout Kruize NVM makelaars

Wat kost Van Lieshout Kruize NVM makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Lieshout Kruize NVM makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Lieshout Kruize NVM makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Van Lieshout Kruize NVM makelaars actief?

+

Van Lieshout Kruize NVM makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leidschendam, Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Almere.

In welk prijssegment is Van Lieshout Kruize NVM makelaars actief?

+

Van Lieshout Kruize NVM makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Lieshout Kruize NVM makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 510.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leidschendam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leidschendam en vergelijkbaar is aan Van Lieshout Kruize NVM makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!