Makelaars in Benthuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Benthuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Benthuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Benthuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Benthuizen Dorp-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Benthuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Benthuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -158.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Benthuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Benthuizen

In Benthuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -158.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Benthuizen.

Bij de verkoop van een huis in Benthuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Benthuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Benthuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 489.000.

Het meest voorkomende energielabel in Benthuizen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Benthuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Benthuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Benthuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Benthuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Drieman Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Benthuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Benthuizen.

Populaire buurten in Benthuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Benthuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Benthuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Benthuizen Dorp-Oost

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Benthuizen Dorp-West

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 607.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Noordpolder

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Bentwoud

  Verkooptijd
  130 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 715.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Benthuizen

In Benthuizen zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Drieman Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Benthuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Van Zuijtland 3 Van As Oviron makelaars & taxateurs € 1.040.000
Wilg 7 Van Herk makelaars € 945.000
Hogeveenseweg 31 Houtman & de Vogel Makelaardij € 715.000
Dorpsstraat 88 Schieland Borsboom € 475.000
Irenestraat 7 Van As Oviron makelaars & taxateurs € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Benthuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Benthuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Benthuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Benthuizen.

Wat kost een makelaar in Benthuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Benthuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Benthuizen van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Benthuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Benthuizen zijn € 2.400 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Benthuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Benthuizen is Drieman Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Benthuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Benthuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Benthuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Benthuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!