De Pater Makelaardij NVM

De Pater Makelaardij NVM is een makelaar gevestigd in Waddinxveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Pater Makelaardij NVM hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Pater Makelaardij NVM is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waddinxveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Pater Makelaardij NVM. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Pater Makelaardij NVM in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 469.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 82
Meer informatie over De Pater Makelaardij NVM
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Pater Makelaardij NVM verkoopt

De Pater Makelaardij NVM is het meeste actief in Waddinxveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Pater Makelaardij NVM woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Pater Makelaardij NVM ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waddinxveen 46 € 429.000
Boskoop 25 € 485.000
Gouda 2 € 354.000
Hazerswoude-Dorp 2 € 825.000
Nieuwkoop 2 € 355.000

Type woningen die De Pater Makelaardij NVM verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Pater Makelaardij NVM diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Pater Makelaardij NVM het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
vrijstaande woning
18%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
7%
portiekwoning
5%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Pater Makelaardij NVM

Wat kost De Pater Makelaardij NVM bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Pater Makelaardij NVM voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Pater Makelaardij NVM je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is De Pater Makelaardij NVM actief?

+

De Pater Makelaardij NVM heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Hazerswoude-Dorp en Nieuwkoop.

In welk prijssegment is De Pater Makelaardij NVM actief?

+

De Pater Makelaardij NVM is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Pater Makelaardij NVM actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 469.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waddinxveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waddinxveen en vergelijkbaar is aan De Pater Makelaardij NVM. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!