Brix Makelaars – Voorburg

Brix Makelaars – Voorburg is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brix Makelaars – Voorburg hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Brix Makelaars – Voorburg is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brix Makelaars – Voorburg. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brix Makelaars – Voorburg in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 16.000
  • Aantal transacties 115
Meer informatie over Brix Makelaars – Voorburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brix Makelaars – Voorburg verkoopt

Brix Makelaars – Voorburg is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brix Makelaars – Voorburg woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brix Makelaars – Voorburg ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 50 € 441.000
Voorburg 48 € 387.000
Leidschendam 12 € 389.000
Rijswijk 4 € 556.000
Zoetermeer 1 € 249.000

Type woningen die Brix Makelaars – Voorburg verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brix Makelaars – Voorburg diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brix Makelaars – Voorburg het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
24%
bovenwoning
22%
benedenwoning
13%
portiekwoning
13%
hoekwoning
9%
maisonnette
7%
galerijflat
2%
vrijstaande woning
2%
2 onder 1 kapwoning
1%
eindwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brix Makelaars – Voorburg

Wat kost Brix Makelaars – Voorburg bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brix Makelaars – Voorburg voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brix Makelaars – Voorburg je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Brix Makelaars – Voorburg actief?

+

Brix Makelaars – Voorburg heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Zoetermeer.

In welk prijssegment is Brix Makelaars – Voorburg actief?

+

Brix Makelaars – Voorburg is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brix Makelaars – Voorburg actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 415.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Brix Makelaars – Voorburg. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!