Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 521.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 179.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV verkoopt

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 14 € 428.000
Leidschendam 3 € 1.154.000
Voorburg 1 € 359.000
Boskoop 1 € 309.000
Rijswijk 1 € 295.000

Type woningen die Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
42%
tussenwoning
25%
portiekwoning
17%
maisonnette
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV

Wat kost Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV actief?

+

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Boskoop en Rijswijk.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV actief?

+

Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 521.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!