Plink Garantiemakelaars

Plink Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Plink Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Plink Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Plink Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Plink Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 524.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -39.000
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over Plink Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Plink Garantiemakelaars verkoopt

Plink Garantiemakelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Plink Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Plink Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 54 € 561.000
Voorburg 2 € 360.000
Haarlem 1 € 33.000
Hoensbroek 1 € 325.000
Vlaardingen 1 € 170.000

Type woningen die Plink Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Plink Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Plink Garantiemakelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
42%
tussenwoning
19%
benedenwoning
18%
portiekflat
13%
penthouse
3%
portiekwoning
3%
halfvrijstaande woning
1%
hoekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Plink Garantiemakelaars

Wat kost Plink Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Plink Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Plink Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Plink Garantiemakelaars actief?

+

Plink Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Voorburg, Haarlem, Hoensbroek en Vlaardingen.

In welk prijssegment is Plink Garantiemakelaars actief?

+

Plink Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Plink Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 524.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Plink Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!