Elzenaar NVM Makelaars

Elzenaar NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Elzenaar NVM Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Elzenaar NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Elzenaar NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Elzenaar NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 36.000
  • Aantal transacties 159
Meer informatie over Elzenaar NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Elzenaar NVM Makelaars verkoopt

Elzenaar NVM Makelaars is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Elzenaar NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Elzenaar NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 154 € 330.000
Rijswijk 2 € 388.000
Zoetermeer 1 € 415.000
Voorburg 1 € 200.000

Type woningen die Elzenaar NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Elzenaar NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Elzenaar NVM Makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
31%
bovenwoning
23%
tussenwoning
14%
maisonnette
10%
benedenwoning
9%
galerijflat
6%
eindwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elzenaar NVM Makelaars

Wat kost Elzenaar NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Elzenaar NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Elzenaar NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Elzenaar NVM Makelaars actief?

+

Elzenaar NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Voorburg.

In welk prijssegment is Elzenaar NVM Makelaars actief?

+

Elzenaar NVM Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Elzenaar NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 328.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Elzenaar NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!