Estata Makelaars O.G.

Estata Makelaars O.G. is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Estata Makelaars O.G. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Estata Makelaars O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Estata Makelaars O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Estata Makelaars O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 802.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -229.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Estata Makelaars O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Estata Makelaars O.G. verkoopt

Estata Makelaars O.G. is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Estata Makelaars O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Estata Makelaars O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 58 € 798.000
Rijswijk 2 € 795.000
Wassenaar 1 € 575.000
Leidschendam 1 € 675.000
Zoetermeer 1 € 1.395.000

Type woningen die Estata Makelaars O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Estata Makelaars O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Estata Makelaars O.G. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
bovenwoning
21%
benedenwoning
10%
portiekwoning
5%
vrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
2%
hoekwoning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Estata Makelaars O.G.

Wat kost Estata Makelaars O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Estata Makelaars O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Estata Makelaars O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.000 en de € 6.000.

Waar is Estata Makelaars O.G. actief?

+

Estata Makelaars O.G. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam en Zoetermeer.

In welk prijssegment is Estata Makelaars O.G. actief?

+

Estata Makelaars O.G. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Estata Makelaars O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 802.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Estata Makelaars O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!