Beeuwkes Makelaardij B.V.

Beeuwkes Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beeuwkes Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Beeuwkes Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beeuwkes Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beeuwkes Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 744.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 86
Meer informatie over Beeuwkes Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beeuwkes Makelaardij B.V. verkoopt

Beeuwkes Makelaardij B.V. is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beeuwkes Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beeuwkes Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 75 € 711.000
Wassenaar 5 € 1.531.000
Voorburg 3 € 620.000
Leidschendam 2 € 300.000
Voorschoten 1 € 550.000

Type woningen die Beeuwkes Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beeuwkes Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beeuwkes Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
bovenwoning
21%
benedenwoning
12%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
7%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beeuwkes Makelaardij B.V.

Wat kost Beeuwkes Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beeuwkes Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beeuwkes Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.600.

Waar is Beeuwkes Makelaardij B.V. actief?

+

Beeuwkes Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en Voorschoten.

In welk prijssegment is Beeuwkes Makelaardij B.V. actief?

+

Beeuwkes Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beeuwkes Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 744.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Beeuwkes Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!