Makelaars in Ter Aar

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ter Aar, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 20 makelaars actief geweest in Ter Aar. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ter Aar helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ter Aar zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ter Aar afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -85.000
 • Aantal transacties 65
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ter Aar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ter Aar

In Ter Aar is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -85.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ter Aar.

Bij de verkoop van een huis in Ter Aar is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ter Aar. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ter Aar weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 497.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ter Aar is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ter Aar. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ter Aar

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ter Aar? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ter Aar. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Drieman Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ter Aar, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ter Aar.

Populaire buurten in Ter Aar

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ter Aar? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ter Aar. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam)

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  33
 • 2. Langeraar-Nieuwbouw

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 428.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Langeraar

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 617.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Korteraar

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 664.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Ter Aar (buitengebied)

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 626.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Ter Aar

In Ter Aar zijn de afgelopen maand 65 woningen verkocht. Makelaar Drieman Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ter Aar.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westkanaalweg 70 a De Koning makelaars € 1.190.000
Geerweg 7 Drieman Garantiemakelaars € 1.125.000
Valentijnsingel 18 HOLLAND WEST MAKELAARDIJ € 925.000
Lijsterbeslaan 4 Houtman & de Vogel Makelaardij € 900.000
Landerij 32 Deerenberg & Van Leeuwen € 850.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ter Aar

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ter Aar?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 20 makelaars actief geweest in Ter Aar. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ter Aar.

Wat kost een makelaar in Ter Aar?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ter Aar is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ter Aar van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ter Aar?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ter Aar zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ter Aar?

+

De meest verkopende makelaar van Ter Aar is Drieman Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ter Aar zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ter Aar?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ter Aar aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ter Aar.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!