Bianca van der Laan

Bianca van der Laan is een makelaar gevestigd in Nieuwkoop. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bianca van der Laan hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bianca van der Laan is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwkoop en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bianca van der Laan. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bianca van der Laan in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 492.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Bianca van der Laan
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bianca van der Laan verkoopt

Bianca van der Laan is het meeste actief in Nieuwkoop. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bianca van der Laan woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bianca van der Laan ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwkoop 9 € 484.000
Ter Aar 9 € 490.000
Nieuwveen 5 € 437.000
Zevenhoven 2 € 532.000
Aalsmeer 1 € 475.000

Type woningen die Bianca van der Laan verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bianca van der Laan diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bianca van der Laan het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
21%
vrijstaande woning
18%
bovenwoning
7%
halfvrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bianca van der Laan

Wat kost Bianca van der Laan bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bianca van der Laan voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bianca van der Laan je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Bianca van der Laan actief?

+

Bianca van der Laan heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwkoop, Ter Aar, Nieuwveen, Zevenhoven en Aalsmeer.

In welk prijssegment is Bianca van der Laan actief?

+

Bianca van der Laan is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bianca van der Laan actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 492.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwkoop

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwkoop en vergelijkbaar is aan Bianca van der Laan. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!