Makelaars in Nieuwkoop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwkoop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Nieuwkoop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwkoop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Uitbreiding dorpskern Nieuwkoop.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwkoop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuwkoop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 541.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 84.000
 • Aantal transacties 64
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwkoop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwkoop

In Nieuwkoop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 516.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 84.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwkoop.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwkoop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 516.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwkoop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwkoop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 541.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwkoop is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwkoop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwkoop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwkoop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwkoop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Drieman Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwkoop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwkoop.

 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 484.000
  Woningen verkocht
  9
 • Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 541.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 421.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Nieuwkoop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwkoop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwkoop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Uitbreiding dorpskern Nieuwkoop

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  50
 • 2. Nieuwkoop

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 981.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. Nieuwveenseweg

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen en Nieuwkoop Plassengebied

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Nieuwkoop

In Nieuwkoop zijn de afgelopen maand 64 woningen verkocht. Makelaar Drieman Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwkoop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noordenseweg 60 D WVO makelaarsgroep € 3.950.000
Noordenseweg 12 Drieman Garantiemakelaars € 1.645.000
Stibbe 33 De Koning makelaars € 895.000
Zuideinde 164 Drieman Garantiemakelaars € 875.000
Noordenseweg 25 Bianca van der Laan € 865.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwkoop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwkoop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Nieuwkoop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwkoop.

Wat kost een makelaar in Nieuwkoop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwkoop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwkoop van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwkoop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwkoop zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwkoop?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwkoop is Drieman Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwkoop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwkoop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwkoop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwkoop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!