vandeVijver Makelaardij

vandeVijver Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt vandeVijver Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. vandeVijver Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van vandeVijver Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties vandeVijver Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -63.000
  • Aantal transacties 88
Meer informatie over vandeVijver Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar vandeVijver Makelaardij verkoopt

vandeVijver Makelaardij is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar vandeVijver Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt vandeVijver Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 88 € 421.000

Type woningen die vandeVijver Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat vandeVijver Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat vandeVijver Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
61%
benedenwoning
20%
tussenwoning
13%
galerijflat
4%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in vandeVijver Makelaardij

Wat kost vandeVijver Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van vandeVijver Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer vandeVijver Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is vandeVijver Makelaardij actief?

+

vandeVijver Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam.

In welk prijssegment is vandeVijver Makelaardij actief?

+

vandeVijver Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar vandeVijver Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 421.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan vandeVijver Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!