Atta Makelaars

Atta Makelaars is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Atta Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Atta Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Atta Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Atta Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 276.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Atta Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Atta Makelaars verkoopt

Atta Makelaars is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Atta Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Atta Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 24 € 249.000
Barendrecht 2 € 350.000
Hoogvliet Rotterdam 1 € 350.000
Schiedam 1 € 175.000
Maassluis 1 € 250.000

Type woningen die Atta Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Atta Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Atta Makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
50%
galerijflat
21%
tussenwoning
13%
hoekwoning
8%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Atta Makelaars

Wat kost Atta Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Atta Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Atta Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Atta Makelaars actief?

+

Atta Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Barendrecht, Hoogvliet Rotterdam, Schiedam en Maassluis.

In welk prijssegment is Atta Makelaars actief?

+

Atta Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Atta Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 276.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Atta Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!