Makelaars in Capelle aan den IJssel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Capelle aan den IJssel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 74 makelaars actief geweest in Capelle aan den IJssel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Capelle aan den IJssel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dichtersbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Capelle aan den IJssel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Capelle aan den IJssel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 44.000
 • Aantal transacties 528
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Capelle aan den IJssel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 408.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 44.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Capelle aan den IJssel.

Bij de verkoop van een huis in Capelle aan den IJssel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 408.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Capelle aan den IJssel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Capelle aan den IJssel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 373.000.

Het meest voorkomende energielabel in Capelle aan den IJssel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Capelle aan den IJssel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Capelle aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Capelle aan den IJssel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Capelle aan den IJssel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Herk makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Capelle aan den IJssel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Capelle aan den IJssel.

 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  64
 • Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  54
 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  47
 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  39

Populaire buurten in Capelle aan den IJssel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Capelle aan den IJssel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Capelle aan den IJssel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dichtersbuurt

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  39
 • 2. Bergenbuurt

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  34
 • 3. Alkenoord

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 281.000
  Woningen verkocht
  19
 • 4. Kunstenaarsbuurt

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  19
 • 5. Puccinibuurt

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel zijn de afgelopen maand 528 woningen verkocht. Makelaar Van Herk makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Capelle aan den IJssel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Capelle aan den IJssel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Capelle aan den IJssel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 74 makelaars actief geweest in Capelle aan den IJssel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Capelle aan den IJssel.

Wat kost een makelaar in Capelle aan den IJssel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Capelle aan den IJssel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Capelle aan den IJssel van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Capelle aan den IJssel?

+

De meest verkopende makelaar van Capelle aan den IJssel is Van Herk makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Capelle aan den IJssel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Capelle aan den IJssel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Capelle aan den IJssel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Capelle aan den IJssel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!