Van Santen Makelaars

Van Santen Makelaars is een makelaar gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Santen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Santen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Capelle aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Santen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Santen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Van Santen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Santen Makelaars verkoopt

Van Santen Makelaars is het meeste actief in Capelle aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Santen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Santen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Capelle aan den IJssel 34 € 379.000
Rotterdam 12 € 408.000
Babberich 1 € 320.000
Venray 1 € 189.000
Diepenveen 1 € 375.000

Type woningen die Van Santen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Santen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Santen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
portiekflat
15%
galerijflat
13%
hoekwoning
7%
benedenwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
eindwoning
3%
geschakelde woning
3%
vrijstaande woning
3%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Santen Makelaars

Wat kost Van Santen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Santen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Santen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van Santen Makelaars actief?

+

Van Santen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Babberich, Venray en Diepenveen.

In welk prijssegment is Van Santen Makelaars actief?

+

Van Santen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Santen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Capelle aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Capelle aan den IJssel en vergelijkbaar is aan Van Santen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!