Spindler Makelaars lid NVM

Spindler Makelaars lid NVM is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Spindler Makelaars lid NVM hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Spindler Makelaars lid NVM is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Spindler Makelaars lid NVM. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Spindler Makelaars lid NVM in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -151.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Spindler Makelaars lid NVM
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Spindler Makelaars lid NVM verkoopt

Spindler Makelaars lid NVM is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Spindler Makelaars lid NVM woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Spindler Makelaars lid NVM ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 25 € 419.000
Den-Bosch 1 € 340.000
Wieringerwerf 1 € 265.000
Drachten 1 € 550.000
Vlijmen 1 € 1.495.000

Type woningen die Spindler Makelaars lid NVM verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Spindler Makelaars lid NVM diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Spindler Makelaars lid NVM het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
23%
tussenwoning
20%
galerijflat
14%
benedenwoning
11%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
5%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
maisonnette
5%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spindler Makelaars lid NVM

Wat kost Spindler Makelaars lid NVM bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Spindler Makelaars lid NVM voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Spindler Makelaars lid NVM je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Spindler Makelaars lid NVM actief?

+

Spindler Makelaars lid NVM heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Den-Bosch, Wieringerwerf, Drachten en Vlijmen.

In welk prijssegment is Spindler Makelaars lid NVM actief?

+

Spindler Makelaars lid NVM is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Spindler Makelaars lid NVM actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 511.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Spindler Makelaars lid NVM. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!