Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij is een makelaar gevestigd in Delft. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Prinsenstad Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Prinsenstad Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Prinsenstad Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Prinsenstad Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 92.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Prinsenstad Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Prinsenstad Makelaardij verkoopt

Prinsenstad Makelaardij is het meeste actief in Delft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Prinsenstad Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Prinsenstad Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delft 9 € 370.000
Rijswijk 1 € 625.000
De Lier 1 € 649.000
Leidschendam 1 € 250.000
Den Haag 1 € 695.000

Type woningen die Prinsenstad Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Prinsenstad Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Prinsenstad Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
23%
portiekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
8%
bovenwoning
8%
eindwoning
8%
galerijflat
8%
halfvrijstaande woning
8%
hoekwoning
8%
maisonnette
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Prinsenstad Makelaardij

Wat kost Prinsenstad Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Prinsenstad Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Prinsenstad Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Prinsenstad Makelaardij actief?

+

Prinsenstad Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delft, Rijswijk, De Lier, Leidschendam en Den Haag.

In welk prijssegment is Prinsenstad Makelaardij actief?

+

Prinsenstad Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Prinsenstad Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delft en vergelijkbaar is aan Prinsenstad Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!