Maliepaard Makelaars

Maliepaard Makelaars is een makelaar gevestigd in Delft. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Maliepaard Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Maliepaard Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Maliepaard Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Maliepaard Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Maliepaard Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Maliepaard Makelaars verkoopt

Maliepaard Makelaars is het meeste actief in Delft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Maliepaard Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Maliepaard Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delft 11 € 302.000
Pijnacker 1 € 450.000

Type woningen die Maliepaard Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Maliepaard Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Maliepaard Makelaars het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
bovenwoning
13%
eindwoning
13%
maisonnette
13%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maliepaard Makelaars

Wat kost Maliepaard Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Maliepaard Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Maliepaard Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Maliepaard Makelaars actief?

+

Maliepaard Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delft en Pijnacker.

In welk prijssegment is Maliepaard Makelaars actief?

+

Maliepaard Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Maliepaard Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delft en vergelijkbaar is aan Maliepaard Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!