Marloes Makelaars

Marloes Makelaars is een makelaar gevestigd in Delft. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Marloes Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Marloes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marloes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Marloes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 165.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Marloes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Marloes Makelaars verkoopt

Marloes Makelaars is het meeste actief in Delft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marloes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marloes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delft 13 € 424.000
Rijswijk 2 € 405.000
Den Haag 1 € 375.000

Type woningen die Marloes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marloes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marloes Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
portiekwoning
31%
eindwoning
15%
bovenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marloes Makelaars

Wat kost Marloes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marloes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marloes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Marloes Makelaars actief?

+

Marloes Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delft, Rijswijk en Den Haag.

In welk prijssegment is Marloes Makelaars actief?

+

Marloes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marloes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delft en vergelijkbaar is aan Marloes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!