ERA Content+ Makelaars

ERA Content+ Makelaars is een makelaar gevestigd in Roosendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Content+ Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ERA Content+ Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roosendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Content+ Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Content+ Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -38.000
  • Aantal transacties 140
Meer informatie over ERA Content+ Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Content+ Makelaars verkoopt

ERA Content+ Makelaars is het meeste actief in Roosendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Content+ Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Content+ Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roosendaal 32 € 330.000
Breda 24 € 290.000
Steenbergen 15 € 380.000
Ridderkerk 9 € 378.000
Haaren 9 € 523.000

Type woningen die ERA Content+ Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Content+ Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Content+ Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
16%
vrijstaande woning
16%
hoekwoning
13%
portiekwoning
11%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Content+ Makelaars

Wat kost ERA Content+ Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Content+ Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Content+ Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is ERA Content+ Makelaars actief?

+

ERA Content+ Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roosendaal, Breda, Steenbergen, Ridderkerk en Haaren.

In welk prijssegment is ERA Content+ Makelaars actief?

+

ERA Content+ Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Content+ Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roosendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roosendaal en vergelijkbaar is aan ERA Content+ Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!