Makelaars in Hoog-Keppel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoog-Keppel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Hoog-Keppel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoog-Keppel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoog-Keppel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoog-Keppel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hoog-Keppel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hoog-Keppel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoog-Keppel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoog-Keppel

In Hoog-Keppel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 449.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoog-Keppel.

Bij de verkoop van een huis in Hoog-Keppel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 449.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoog-Keppel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoog-Keppel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 520.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoog-Keppel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoog-Keppel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoog-Keppel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoog-Keppel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoog-Keppel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Hoog-Keppel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoog-Keppel.

 • Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

  2. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hoog-Keppel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoog-Keppel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoog-Keppel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoog-Keppel

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Hoog-Keppel

In Hoog-Keppel zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Hoog-Keppel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
A.G. Noijweg 11 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 575.000
A.G. Noijweg 40 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 535.000
Monumentenweg 22 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 449.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoog-Keppel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoog-Keppel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Hoog-Keppel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoog-Keppel.

Wat kost een makelaar in Hoog-Keppel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoog-Keppel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoog-Keppel van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoog-Keppel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoog-Keppel zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoog-Keppel?

+

De meest verkopende makelaar van Hoog-Keppel is Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoog-Keppel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoog-Keppel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoog-Keppel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoog-Keppel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!