Makelaars in Terborg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terborg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Terborg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terborg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Terborg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terborg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Terborg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 305.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terborg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terborg

In Terborg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 312.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Terborg.

Bij de verkoop van een huis in Terborg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 312.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terborg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terborg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 305.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terborg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terborg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terborg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terborg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terborg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Eggink Maalderink Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terborg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terborg.

Populaire buurten in Terborg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terborg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terborg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Terborg

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  32
 • 2. Verspreide huizen Westendorp

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Terborg

In Terborg zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Eggink Maalderink Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terborg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heidedijk 18 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 625.000
Prins Johan-Frisohof 8 Vredegoor Lanting Makelaars € 569.000
Silvoldseweg 85 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 550.000
Ettensestraat 26 Makelaardij Oude IJssel € 450.000
Industrieweg 17 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 445.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terborg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terborg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Terborg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terborg.

Wat kost een makelaar in Terborg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terborg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terborg van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terborg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terborg zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terborg?

+

De meest verkopende makelaar van Terborg is Eggink Maalderink Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terborg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terborg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terborg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terborg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!