Van Sonsbeeck makelaars

Van Sonsbeeck makelaars is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Sonsbeeck makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Sonsbeeck makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Sonsbeeck makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Sonsbeeck makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -159.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Van Sonsbeeck makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Sonsbeeck makelaars verkoopt

Van Sonsbeeck makelaars is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Sonsbeeck makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Sonsbeeck makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 31 € 472.000
Lathum 6 € 625.000
Alkmaar 1 € 369.000
Oosterbeek 1 € 450.000
Dirksland 1 € 345.000

Type woningen die Van Sonsbeeck makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Sonsbeeck makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Sonsbeeck makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
21%
portiekflat
16%
vrijstaande woning
16%
bovenwoning
10%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
6%
eindwoning
5%
benedenwoning
3%
geschakelde woning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Sonsbeeck makelaars

Wat kost Van Sonsbeeck makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Sonsbeeck makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Sonsbeeck makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Van Sonsbeeck makelaars actief?

+

Van Sonsbeeck makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Lathum, Alkmaar, Oosterbeek en Dirksland.

In welk prijssegment is Van Sonsbeeck makelaars actief?

+

Van Sonsbeeck makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Sonsbeeck makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan Van Sonsbeeck makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!