Makelaars in Lathum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lathum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Lathum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lathum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Riverparc.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lathum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lathum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 559.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -194.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lathum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lathum

In Lathum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 545.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -194.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lathum.

Bij de verkoop van een huis in Lathum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 545.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lathum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lathum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 559.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lathum is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lathum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lathum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lathum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lathum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Sonsbeeck makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lathum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lathum.

 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  1
 • Alpina

  5. Alpina

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lathum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lathum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lathum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Riverparc

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 582.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Lathum

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Lathum

In Lathum zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Van Sonsbeeck makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lathum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
IJsvogel 61 Van Sonsbeeck makelaars € 775.000
IJsvogel 17 Van Sonsbeeck makelaars € 739.000
IJsvogel 81 Van Sonsbeeck makelaars € 720.000
De Horst 15 Alpina € 589.600
Zilvermeeuw 18 Van Sonsbeeck makelaars € 569.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lathum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lathum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Lathum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lathum.

Wat kost een makelaar in Lathum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lathum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lathum van € 5.600 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lathum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lathum zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lathum?

+

De meest verkopende makelaar van Lathum is Van Sonsbeeck makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lathum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lathum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lathum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lathum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!