Rosendaal Makelaardij

Rosendaal Makelaardij is een makelaar gevestigd in s-Heerenberg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rosendaal Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Rosendaal Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in s-Heerenberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rosendaal Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Rosendaal Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Rosendaal Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Rosendaal Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Rosendaal Makelaardij verkoopt

Rosendaal Makelaardij is het meeste actief in s-Heerenberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rosendaal Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rosendaal Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valkenswaard 3 € 388.000
Nijmegen 1 € 243.000
Hoofddorp 1 € 400.000
Leende 1 € 450.000

Type woningen die Rosendaal Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rosendaal Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rosendaal Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
11%
galerijflat
11%
geschakelde woning
11%
hoekwoning
11%
maisonnette
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rosendaal Makelaardij

Wat kost Rosendaal Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rosendaal Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rosendaal Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Rosendaal Makelaardij actief?

+

Rosendaal Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valkenswaard, Nijmegen, Hoofddorp en Leende.

In welk prijssegment is Rosendaal Makelaardij actief?

+

Rosendaal Makelaardij is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rosendaal Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in s-Heerenberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van s-Heerenberg en vergelijkbaar is aan Rosendaal Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!