Makelaars in Beek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 33 makelaars actief geweest in Beek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 329.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -45.000
 • Aantal transacties 101
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beek

In Beek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 341.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Beek.

Bij de verkoop van een huis in Beek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 341.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 329.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beek.

Populaire buurten in Beek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beek

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  71
 • 2. Neerbeek

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  20
 • 3. Grootgenhout

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 344.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Geverik

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. Kelmond

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Beek

In Beek zijn de afgelopen maand 101 woningen verkocht. Makelaar Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wouderpad 21 Kimpression Luxury Homes € 759.500
Limpenshof 14 Damen Makelaardij € 698.000
Oranjesingel 23 Aelmans Rentmeesters & Makelaars € 660.000
Herenhofstraat 10 Royworks € 619.000
de Counelaan 12 Heykens Makelaardij € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 33 makelaars actief geweest in Beek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beek.

Wat kost een makelaar in Beek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beek van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beek zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beek?

+

De meest verkopende makelaar van Beek is Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!