Makelaars in Valkenswaard

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Valkenswaard, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 35 makelaars actief geweest in Valkenswaard. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Valkenswaard helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Valkenswaard zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Valkenswaard afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
 • Aantal transacties 229
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Valkenswaard
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Valkenswaard

In Valkenswaard is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 458.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 83.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Valkenswaard.

Bij de verkoop van een huis in Valkenswaard is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 458.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Valkenswaard. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Valkenswaard weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 425.000.

Het meest voorkomende energielabel in Valkenswaard is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Valkenswaard. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Valkenswaard

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Valkenswaard? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Valkenswaard. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Met Ons Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Valkenswaard, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Valkenswaard.

Populaire buurten in Valkenswaard

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Valkenswaard? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Valkenswaard. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 428.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Turfberg-Zuid

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  27
 • 3. Kerkakkers

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  27
 • 4. Geenhoven

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  26
 • 5. Dommelen

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 494.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Valkenswaard

In Valkenswaard zijn de afgelopen maand 229 woningen verkocht. Makelaar Met Ons Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Valkenswaard.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 22 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 1.150.000
Dorpsstraat 85 Hennie Kunnen Makelaardij € 995.000
Poterseind 15 Van Santvoort Makelaars € 950.000
Geenhovensedreef 119 Makelaarskantoor Listed. € 900.000
Waalreseweg 83 André Brood Makelaars € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Valkenswaard

Hoeveel makelaars zijn er actief in Valkenswaard?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 35 makelaars actief geweest in Valkenswaard. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Valkenswaard.

Wat kost een makelaar in Valkenswaard?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Valkenswaard is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Valkenswaard van € 4.300 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Valkenswaard?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Valkenswaard zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Valkenswaard?

+

De meest verkopende makelaar van Valkenswaard is Met Ons Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Valkenswaard zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Valkenswaard?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Valkenswaard aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Valkenswaard.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!