Bij Brigitte Makelaars

Bij Brigitte Makelaars is een makelaar gevestigd in Valkenswaard. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bij Brigitte Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bij Brigitte Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Valkenswaard en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bij Brigitte Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bij Brigitte Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -183.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Bij Brigitte Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bij Brigitte Makelaars verkoopt

Bij Brigitte Makelaars is het meeste actief in Valkenswaard. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bij Brigitte Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bij Brigitte Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valkenswaard 29 € 363.000
Eindhoven 2 € 487.000
Bergeijk 2 € 283.000
Veldhoven 1 € 325.000
Waalre 1 € 485.000

Type woningen die Bij Brigitte Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bij Brigitte Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bij Brigitte Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
6%
eindwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bij Brigitte Makelaars

Wat kost Bij Brigitte Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bij Brigitte Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bij Brigitte Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Bij Brigitte Makelaars actief?

+

Bij Brigitte Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valkenswaard, Eindhoven, Bergeijk, Veldhoven en Waalre.

In welk prijssegment is Bij Brigitte Makelaars actief?

+

Bij Brigitte Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bij Brigitte Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Valkenswaard

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Valkenswaard en vergelijkbaar is aan Bij Brigitte Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!