Makelaars in Best

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Best, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 39 makelaars actief geweest in Best. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Best helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heivelden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Best zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Best afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
 • Aantal transacties 198
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Best
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Best

In Best is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 494.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Best.

Bij de verkoop van een huis in Best is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 494.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Best. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Best weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 463.000.

Het meest voorkomende energielabel in Best is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Best. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Best

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Best? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Best. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ERA Makelaardij Ed Willems de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Best, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Best.

Populaire buurten in Best

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Best? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Best. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heivelden

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Wilhelminadorp

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  24
 • 3. Heuveleind

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  24
 • 4. Naastenbest

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  22
 • 5. Hoge Akker

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Best

In Best zijn de afgelopen maand 198 woningen verkocht. Makelaar ERA Makelaardij Ed Willems verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Best.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Klaverhoekseweg 6 Hilverda Makelaars € 1.495.000
Bijenhei 2 Hilverda Makelaars € 1.200.000
Sophialaan 5 Best Intermediair Groep € 1.150.000
Sint-Oedenrodeseweg 57 Kronenburg Makelaardij € 1.150.000
Schansweg 3 ERA Makelaardij Ed Willems € 965.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Best

Hoeveel makelaars zijn er actief in Best?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 39 makelaars actief geweest in Best. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Best.

Wat kost een makelaar in Best?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Best is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Best van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Best?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Best zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Best?

+

De meest verkopende makelaar van Best is ERA Makelaardij Ed Willems. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Best zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Best?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Best aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Best.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!