ERA Makelaardij Ed Willems

ERA Makelaardij Ed Willems is een makelaar gevestigd in Best. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Makelaardij Ed Willems hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ERA Makelaardij Ed Willems is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Best en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij Ed Willems. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Makelaardij Ed Willems in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over ERA Makelaardij Ed Willems
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Makelaardij Ed Willems verkoopt

ERA Makelaardij Ed Willems is het meeste actief in Best. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij Ed Willems woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij Ed Willems ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Best 44 € 457.000
Eindhoven 6 € 439.000
Son en Breugel 1 € 495.000
Lierop 1 € 575.000
Oost West en Middelbeers 1 € 645.000

Type woningen die ERA Makelaardij Ed Willems verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij Ed Willems diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij Ed Willems het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
19%
vrijstaande woning
13%
hoekwoning
8%
galerijflat
6%
portiekwoning
6%
eindwoning
4%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij Ed Willems

Wat kost ERA Makelaardij Ed Willems bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij Ed Willems voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij Ed Willems je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is ERA Makelaardij Ed Willems actief?

+

ERA Makelaardij Ed Willems heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Best, Eindhoven, Son en Breugel, Lierop en Oost West en Middelbeers.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij Ed Willems actief?

+

ERA Makelaardij Ed Willems is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij Ed Willems actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Best

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Best en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij Ed Willems. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!