GAST, Makelaardij & Assurantiën

GAST, Makelaardij & Assurantiën is een makelaar gevestigd in Oirschot. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt GAST, Makelaardij & Assurantiën hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. GAST, Makelaardij & Assurantiën is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oirschot en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GAST, Makelaardij & Assurantiën. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij GAST, Makelaardij & Assurantiën zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties GAST, Makelaardij & Assurantiën in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -89.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over GAST, Makelaardij & Assurantiën
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar GAST, Makelaardij & Assurantiën verkoopt

GAST, Makelaardij & Assurantiën is het meeste actief in Oirschot. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GAST, Makelaardij & Assurantiën woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GAST, Makelaardij & Assurantiën ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oost West en Middelbeers 3 € 472.000
Oirschot 2 € 387.000
Eindhoven 1 € 250.000
Tilburg 1 € 235.000
Westerhoven 1 € 300.000

Type woningen die GAST, Makelaardij & Assurantiën verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GAST, Makelaardij & Assurantiën diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GAST, Makelaardij & Assurantiën het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
8%
galerijflat
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
tussenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GAST, Makelaardij & Assurantiën

Wat kost GAST, Makelaardij & Assurantiën bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GAST, Makelaardij & Assurantiën voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GAST, Makelaardij & Assurantiën je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is GAST, Makelaardij & Assurantiën actief?

+

GAST, Makelaardij & Assurantiën heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oost West en Middelbeers, Oirschot, Eindhoven, Tilburg en Westerhoven.

In welk prijssegment is GAST, Makelaardij & Assurantiën actief?

+

GAST, Makelaardij & Assurantiën is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GAST, Makelaardij & Assurantiën actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 372.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oirschot

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oirschot en vergelijkbaar is aan GAST, Makelaardij & Assurantiën. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!