Van de Meerendonk Makelaars

Van de Meerendonk Makelaars is een makelaar gevestigd in Oirschot. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van de Meerendonk Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van de Meerendonk Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oirschot en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Meerendonk Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van de Meerendonk Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 478.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Van de Meerendonk Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van de Meerendonk Makelaars verkoopt

Van de Meerendonk Makelaars is het meeste actief in Oirschot. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Meerendonk Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Meerendonk Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oirschot 24 € 512.000
Oss 1 € 239.000
Eindhoven 1 € 425.000
Best 1 € 385.000
Ulft 1 € 250.000

Type woningen die Van de Meerendonk Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Meerendonk Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Meerendonk Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
vrijstaande woning
26%
hoekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
16%
halfvrijstaande woning
6%
bovenwoning
2%
geschakelde woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Meerendonk Makelaars

Wat kost Van de Meerendonk Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Meerendonk Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Meerendonk Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Van de Meerendonk Makelaars actief?

+

Van de Meerendonk Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oirschot, Oss, Eindhoven, Best en Ulft.

In welk prijssegment is Van de Meerendonk Makelaars actief?

+

Van de Meerendonk Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Meerendonk Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 478.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oirschot

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oirschot en vergelijkbaar is aan Van de Meerendonk Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!