MGM Makelaardij

MGM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Best. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt MGM Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. MGM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Best en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MGM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties MGM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 85.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over MGM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MGM Makelaardij verkoopt

MGM Makelaardij is het meeste actief in Best. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MGM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MGM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Best 20 € 469.000
Helmond 9 € 292.000
Eindhoven 3 € 391.000
Veldhoven 1 € 275.000
Beek en Donk 1 € 300.000

Type woningen die MGM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MGM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MGM Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
eindwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
9%
geschakelde woning
7%
maisonnette
7%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
7%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MGM Makelaardij

Wat kost MGM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MGM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MGM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is MGM Makelaardij actief?

+

MGM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Best, Helmond, Eindhoven, Veldhoven en Beek en Donk.

In welk prijssegment is MGM Makelaardij actief?

+

MGM Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MGM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 412.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Best

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Best en vergelijkbaar is aan MGM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!