Makelaars in Son en Breugel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Son en Breugel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 27 makelaars actief geweest in Son en Breugel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Son en Breugel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Son.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Son en Breugel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Son en Breugel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
 • Aantal transacties 118
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Son en Breugel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Son en Breugel

In Son en Breugel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 457.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -29.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Son en Breugel.

Bij de verkoop van een huis in Son en Breugel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 152 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 457.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Son en Breugel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Son en Breugel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 510.000.

Het meest voorkomende energielabel in Son en Breugel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Son en Breugel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Son en Breugel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Son en Breugel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Son en Breugel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sol Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Son en Breugel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Son en Breugel.

Populaire buurten in Son en Breugel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Son en Breugel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Son en Breugel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Son

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 540.000
  Woningen verkocht
  47
 • 2. De Gentiaan

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 531.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. 't Eigen en Hoogstraat

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  20
 • 4. Verspreide huizen Son

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  9
 • 5. Breugel

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 552.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Son en Breugel

In Son en Breugel zijn de afgelopen maand 118 woningen verkocht. Makelaar Sol Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Son en Breugel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eind 7 Vollenbroek Makelaars € 1.250.000
Obrechtlaan 6 CATO MAKELAARS - LUXEVASTGOED.NL € 1.100.000
Berkenlaan 9 Vollenbroek Makelaars € 1.095.000
Zweerslaan 1 Sol Makelaardij € 970.000
Geuzenberg 1 Arnout Verheij Woningmakelaardij € 925.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Son en Breugel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Son en Breugel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 27 makelaars actief geweest in Son en Breugel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Son en Breugel.

Wat kost een makelaar in Son en Breugel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Son en Breugel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Son en Breugel van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Son en Breugel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Son en Breugel zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Son en Breugel?

+

De meest verkopende makelaar van Son en Breugel is Sol Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Son en Breugel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Son en Breugel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Son en Breugel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Son en Breugel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!