De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar is een makelaar gevestigd in Sint-Oedenrode. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sint-Oedenrode en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 488.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 87
Meer informatie over De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar verkoopt

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar is het meeste actief in Sint-Oedenrode. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schijndel 48 € 477.000
Sint-Oedenrode 36 € 506.000
Sint-Michielsgestel 1 € 425.000
Erp 1 € 529.000
Veghel 1 € 425.000

Type woningen die De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
25%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
15%
eindwoning
4%
maisonnette
4%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar

Wat kost De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar actief?

+

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schijndel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Erp en Veghel.

In welk prijssegment is De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar actief?

+

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 488.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sint-Oedenrode

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sint-Oedenrode en vergelijkbaar is aan De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!