DE KONING MAKELAARDIJ

DE KONING MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Sint-Oedenrode. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DE KONING MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DE KONING MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sint-Oedenrode en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DE KONING MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DE KONING MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over DE KONING MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DE KONING MAKELAARDIJ verkoopt

DE KONING MAKELAARDIJ is het meeste actief in Sint-Oedenrode. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DE KONING MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DE KONING MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sint-Oedenrode 31 € 508.000
Boxtel 2 € 390.000
Veldhoven 1 € 400.000
Eindhoven 1 € 350.000
Liempde 1 € 640.000

Type woningen die DE KONING MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DE KONING MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DE KONING MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
18%
vrijstaande woning
18%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DE KONING MAKELAARDIJ

Wat kost DE KONING MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DE KONING MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DE KONING MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is DE KONING MAKELAARDIJ actief?

+

DE KONING MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sint-Oedenrode, Boxtel, Veldhoven, Eindhoven en Liempde.

In welk prijssegment is DE KONING MAKELAARDIJ actief?

+

DE KONING MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DE KONING MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sint-Oedenrode

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sint-Oedenrode en vergelijkbaar is aan DE KONING MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!