Makelaars in Veghel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veghel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 35 makelaars actief geweest in Veghel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veghel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veghel Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veghel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Veghel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 399.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
 • Aantal transacties 229
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veghel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veghel

In Veghel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 435.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 31.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Veghel.

Bij de verkoop van een huis in Veghel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 135 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 435.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veghel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veghel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 399.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veghel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veghel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veghel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veghel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veghel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Raadhage Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veghel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veghel.

 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  34
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  28
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  27
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  15

Populaire buurten in Veghel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veghel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veghel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veghel Centrum

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Laarbunders

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  22
 • 3. Leest

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  19
 • 4. Koolenkampen en Iepenlaan

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Bloemenwijk

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Veghel

In Veghel zijn de afgelopen maand 229 woningen verkocht. Makelaar Raadhage Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veghel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Scheifelaar 502 Raadhage Makelaardij € 1.080.000
Vlas en Graan 11 Raadhage Makelaardij € 887.500
Besselaar 9 Hypodomus € 850.000
De Coevering 14 DE KONING MAKELAARDIJ € 850.000
Stationsstraat 23 Makelaardij OLAV € 835.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veghel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veghel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 35 makelaars actief geweest in Veghel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veghel.

Wat kost een makelaar in Veghel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veghel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veghel van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veghel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veghel zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veghel?

+

De meest verkopende makelaar van Veghel is Raadhage Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veghel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veghel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veghel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veghel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!