Van der Krabben makelaardij

Van der Krabben makelaardij is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van der Krabben makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Krabben makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Krabben makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Krabben makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 203
Meer informatie over Van der Krabben makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Krabben makelaardij verkoopt

Van der Krabben makelaardij is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Krabben makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Krabben makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 74 € 358.000
Uden 56 € 410.000
Zeeland 13 € 439.000
Veghel 8 € 402.000
Geffen 6 € 536.000

Type woningen die Van der Krabben makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Krabben makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Krabben makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
16%
hoekwoning
8%
portiekflat
8%
galerijflat
5%
eindwoning
4%
bovenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
2%
geschakelde woning
2%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Krabben makelaardij

Wat kost Van der Krabben makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Krabben makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Krabben makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Van der Krabben makelaardij actief?

+

Van der Krabben makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Uden, Zeeland, Veghel en Geffen.

In welk prijssegment is Van der Krabben makelaardij actief?

+

Van der Krabben makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Krabben makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 407.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Van der Krabben makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!