Bato Makelaars en Woningadviseurs

Bato Makelaars en Woningadviseurs is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bato Makelaars en Woningadviseurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bato Makelaars en Woningadviseurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bato Makelaars en Woningadviseurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bato Makelaars en Woningadviseurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -105.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over Bato Makelaars en Woningadviseurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bato Makelaars en Woningadviseurs verkoopt

Bato Makelaars en Woningadviseurs is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bato Makelaars en Woningadviseurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bato Makelaars en Woningadviseurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 31 € 424.000
Den-Bosch 6 € 405.000
Heesch 2 € 460.000
Berghem 2 € 650.000
Geffen 1 € 415.000

Type woningen die Bato Makelaars en Woningadviseurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bato Makelaars en Woningadviseurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bato Makelaars en Woningadviseurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
7%
portiekwoning
7%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bato Makelaars en Woningadviseurs

Wat kost Bato Makelaars en Woningadviseurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bato Makelaars en Woningadviseurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bato Makelaars en Woningadviseurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bato Makelaars en Woningadviseurs actief?

+

Bato Makelaars en Woningadviseurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Den-Bosch, Heesch, Berghem en Geffen.

In welk prijssegment is Bato Makelaars en Woningadviseurs actief?

+

Bato Makelaars en Woningadviseurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bato Makelaars en Woningadviseurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Bato Makelaars en Woningadviseurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!