Akker Makelaardij

Akker Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heesch. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Akker Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Akker Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heesch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Akker Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Akker Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 131.000
  • Aantal transacties 81
Meer informatie over Akker Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Akker Makelaardij verkoopt

Akker Makelaardij is het meeste actief in Heesch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Akker Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Akker Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 15 € 346.000
Heesch 11 € 468.000
Geffen 10 € 640.000
Schaijk 10 € 494.000
Berghem 6 € 354.000

Type woningen die Akker Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Akker Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Akker Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
21%
portiekflat
11%
hoekwoning
8%
geschakelde woning
3%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Akker Makelaardij

Wat kost Akker Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Akker Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Akker Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Akker Makelaardij actief?

+

Akker Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Heesch, Geffen, Schaijk en Berghem.

In welk prijssegment is Akker Makelaardij actief?

+

Akker Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Akker Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heesch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heesch en vergelijkbaar is aan Akker Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!