Makelaars in Heesch

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heesch, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Heesch. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heesch helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Hoef 2.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heesch zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heesch afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
 • Aantal transacties 95
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heesch
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heesch

In Heesch is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 477.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Heesch.

Bij de verkoop van een huis in Heesch is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 477.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heesch. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heesch weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 513.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heesch is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heesch. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heesch

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heesch? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heesch. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ilzze Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heesch, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heesch.

Populaire buurten in Heesch

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heesch? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heesch. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Hoef 2

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. De Beemd

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 506.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Buitenpas - Noordrand

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 508.000
  Woningen verkocht
  8
 • 4. Heelwijk

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Broekhoek - Middelste Groes

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 519.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Heesch

In Heesch zijn de afgelopen maand 95 woningen verkocht. Makelaar Ilzze Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heesch.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ruitersweg-West 31 Akker Makelaardij € 1.950.000
Kruishoekstraat 33 Bernheze Makelaars € 1.200.000
Vosbergstraat 17 A Evelien Ploegmakers Makelaardij € 900.000
Kerkweg 12 Akker Makelaardij € 895.000
Beellandstraat 9 Akker Makelaardij € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heesch

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heesch?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Heesch. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heesch.

Wat kost een makelaar in Heesch?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heesch is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heesch van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heesch?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heesch zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heesch?

+

De meest verkopende makelaar van Heesch is Ilzze Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heesch zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heesch?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heesch aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heesch.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!