Colijn Advies B.V.

Colijn Advies B.V. is een makelaar gevestigd in Oss. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Colijn Advies B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Colijn Advies B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oss en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Colijn Advies B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Colijn Advies B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 323.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Colijn Advies B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Colijn Advies B.V. verkoopt

Colijn Advies B.V. is het meeste actief in Oss. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Colijn Advies B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Colijn Advies B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oss 9 € 314.000
Gemert 1 € 300.000
Boekel 1 € 435.000
Megen 1 € 275.000
Heesch 1 € 350.000

Type woningen die Colijn Advies B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Colijn Advies B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Colijn Advies B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
54%
eindwoning
23%
hoekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Colijn Advies B.V.

Wat kost Colijn Advies B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Colijn Advies B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Colijn Advies B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Colijn Advies B.V. actief?

+

Colijn Advies B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oss, Gemert, Boekel, Megen en Heesch.

In welk prijssegment is Colijn Advies B.V. actief?

+

Colijn Advies B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Colijn Advies B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 323.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oss

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oss en vergelijkbaar is aan Colijn Advies B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!