Makelaars in Nuland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nuland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Nuland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nuland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kom Nuland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nuland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nuland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 544.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nuland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nuland

In Nuland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 571.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 25.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Nuland.

Bij de verkoop van een huis in Nuland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 571.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nuland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nuland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 544.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nuland is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nuland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nuland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nuland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nuland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Het Waare Huis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nuland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nuland.

 • Raadhuys Makelaars

  2. Raadhuys Makelaars

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  4
 • Joep Makelaardij

  3. Joep Makelaardij

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  2
 • Bato Makelaars en Woningadviseurs

  4. Bato Makelaars en Woningadviseurs

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  2
 • Viermakelaars

  5. Viermakelaars

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 638.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nuland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nuland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nuland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kom Nuland

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 536.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Bedrijventerrein Nuland

  Verkooptijd
  271 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Heeseind

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Nuland

In Nuland zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Het Waare Huis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nuland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Korte Kerkstraat 27 Het Waare Huis € 735.000
Kerkstraat 1 Bato Makelaars en Woningadviseurs € 725.000
Helschenhoek 13 Ilzze Makelaardij € 665.000
Dissel 6 Het Waare Huis € 650.000
Zandstraat 35 Viermakelaars € 637.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nuland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nuland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Nuland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nuland.

Wat kost een makelaar in Nuland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nuland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nuland van € 5.400 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nuland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nuland zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nuland?

+

De meest verkopende makelaar van Nuland is Het Waare Huis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nuland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nuland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nuland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nuland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!