Boumij Makelaars

Boumij Makelaars is een makelaar gevestigd in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boumij Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Boumij Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den-Bosch en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boumij Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boumij Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 471.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
  • Aantal transacties 213
Meer informatie over Boumij Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boumij Makelaars verkoopt

Boumij Makelaars is het meeste actief in Den-Bosch. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boumij Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boumij Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den-Bosch 160 € 461.000
Rosmalen 23 € 513.000
Geffen 8 € 357.000
Vught 6 € 811.000
Nuland 4 € 433.000

Type woningen die Boumij Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boumij Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boumij Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
portiekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
vrijstaande woning
9%
hoekwoning
8%
benedenwoning
6%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%
eindwoning
2%
maisonnette
2%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boumij Makelaars

Wat kost Boumij Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boumij Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boumij Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Boumij Makelaars actief?

+

Boumij Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den-Bosch, Rosmalen, Geffen, Vught en Nuland.

In welk prijssegment is Boumij Makelaars actief?

+

Boumij Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boumij Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 471.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den-Bosch

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den-Bosch en vergelijkbaar is aan Boumij Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!