Makelaars in Sint-Michielsgestel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint-Michielsgestel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Sint-Michielsgestel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint-Michielsgestel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Theereheide.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint-Michielsgestel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sint-Michielsgestel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 494.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -122.000
 • Aantal transacties 72
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint-Michielsgestel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 418.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -122.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint-Michielsgestel.

Bij de verkoop van een huis in Sint-Michielsgestel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 418.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint-Michielsgestel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint-Michielsgestel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 494.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint-Michielsgestel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint-Michielsgestel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint-Michielsgestel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint-Michielsgestel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint-Michielsgestel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint-Michielsgestel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint-Michielsgestel.

Populaire buurten in Sint-Michielsgestel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint-Michielsgestel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint-Michielsgestel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Theereheide

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Venkant, Beekkant en Beekvliet

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 493.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Maaskantje

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Sint-Michielsgestel

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  9
 • 5. Verspreide huizen Genenberg

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 615.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel zijn de afgelopen maand 72 woningen verkocht. Makelaar Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint-Michielsgestel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sparrenlaan 6 Stoffels Makelaardij € 1.050.000
Dennenlaan 6 Lelieveld Makelaardij € 895.000
Klokakker 5 a Lelieveld Makelaardij € 875.000
Maaskantje 37 Staete € 845.000
De Watersnip 34 Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties € 845.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint-Michielsgestel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint-Michielsgestel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Sint-Michielsgestel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint-Michielsgestel.

Wat kost een makelaar in Sint-Michielsgestel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint-Michielsgestel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint-Michielsgestel van € 4.900 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint-Michielsgestel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint-Michielsgestel zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint-Michielsgestel?

+

De meest verkopende makelaar van Sint-Michielsgestel is Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint-Michielsgestel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint-Michielsgestel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint-Michielsgestel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint-Michielsgestel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!