Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Sint-Michielsgestel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sint-Michielsgestel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 478.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties verkoopt

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Sint-Michielsgestel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sint-Michielsgestel 23 € 446.000
Den Dungen 16 € 498.000
Den-Bosch 6 € 399.000
Berlicum 5 € 459.000
Gemonde 3 € 828.000

Type woningen die Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
8%
eindwoning
6%
galerijflat
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties

Wat kost Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties actief?

+

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den-Bosch, Berlicum en Gemonde.

In welk prijssegment is Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties actief?

+

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 478.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sint-Michielsgestel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sint-Michielsgestel en vergelijkbaar is aan Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!